כניסה
למנויות
צרו קשר

פשטידה ללא גלוטן של אורית

פשטידה ללא גלוטן של אורית:

רכיבים:

ירק שאוהבים: ברוקולי/כרובית/בצל/פטריות וכד'..
לבלילה: 
1 קוטג'
2 ביצים
1 קופסת ריקוטה מלוחה 
תבלינים: מלח, פלפל שחור, טימין
2 פרוסות גבינה צהובה חתוכות - נפזר מלמעלה לפני ההכנסה לתנור.

אופן הכנה:

מערבבים את תערובת הגבינות עם הירק הנבחר ומכניסים לתנור ב 180 מעלות לכחצי שעה.

לפטריות גדולות במילוי גבינות ופטריות לפי המתכון של אורית:

מתחילים בהוצאת רגלי הפטריות וטיגון שלהם עם בצל - זה ישמש למילוי ביחד עם תערובת הגבינות. 

מברישים את ראשי הפטריות עם שמן זית, שום ומלח ומכניסים לתנור לכ 20 דקות ואז מוציאים - ממלאים בתערובת הגבינות ומוסיפים גבינ"צ למעלה.
מכניסים לתנור עד השחמה

איך נתייחס:

המתכון כולו מכיל 10 מנות חלבון, ללא הגבנ"צ יכיל כ 8 מנות חלבון.

להאמין. לפעול. להגשים.