פשטידה ללא גלוטן של אורית
פשטידה ללא גלוטן של אורית:
רכיבים:
ירק שאוהבים: ברוקולי/כרובית/בצל/פטריות וכד'..
לבלילה:
1 קוטג'
2 ביצים
1 קופסת ריקוטה מלוחה
תבלינים: מלח, פלפל שחור, טימין
2 פרוסות גבינה צהובה חתוכות - נפזר מלמעלה לפני ההכנסה לתנור.
אופן הכנה:
מערבבים את תערובת הגבינות עם הירק הנבחר ומכניסים לתנור ב 180 מעלות לכחצי שעה.
לפטריות גדולות במילוי גבינות ופטריות לפי המתכון של אורית:
מתחילים בהוצאת רגלי הפטריות וטיגון שלהם עם בצל - זה ישמש למילוי ביחד עם תערובת הגבינות.
מברישים את ראשי הפטריות עם שמן זית, שום ומלח ומכניסים לתנור לכ 20 דקות ואז מוציאים - ממלאים בתערובת הגבינות ומוסיפים גבינ"צ למעלה.מכניסים לתנור עד השחמה
איך נתייחס:
המתכון כולו מכיל 10 מנות חלבון, ללא הגבנ"צ יכיל כ 8 מנות חלבון.
